Wouter Raskin.
Volledig scherm
Wouter Raskin. © BELGA

"Heel het land plat en ik op vakantie": N-VA spot met staking federale ambtenaren en wil dat vakbonden vervolgd kunnen worden

Sociale conflictenDe federale ambtenaren die net vandaag -op een brugdag- staken? Geen toeval, oordeelt N-VA. Op haar Facebookpagina laat de partij alvast een 'fictieve vakbondsman' aan het woord. U zag de onderstaande man ongetwijfeld al opduiken in andere geslaagde parodieën. 

564 reacties

  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Er is zelfs een bekende N-VA er die al de hele regeringsperiode in het parlement staakt. Zijn zitje is telkens leeg. En toch strijkt hij zijn vergoeding op en zal hij een mooi pensioen krijgen. Maar ja, een verkozen politicus is eigenlijk ook een soort ambtenaar die niet werkt. Maar wel commentaar geeft op deze die wel werken. Dat ze langer moeten werken. Dat ze staken. Dat ze flexibeler moeten zijn...
  • JB V

    6 jaar geleden
    De federale ambtenaren hebben gestaakt vandaag. Proficiat. Volgens mij zijn die al meer dan 50 jaar in staking.
  • Richard Kerkhofs

    6 jaar geleden
    Proficiat mannen en vrouwen van Lidl! Staken loont! Nu kunnen de tegenstanders, stakingsbrekers en rechtse schreeuwers mee profiteren maar het is ook hen gegund om in een leefbare werkomgeving te kunnen presteren.
  • Emiel Vandeplas

    6 jaar geleden
    Zijn geen rechtspersoon en daar stopt het verhaal ! Behalve voor Unia : kunnen daar overeenkomsten mee afsluiten . Begrijpe wie begrijpe kan !
  • WALTER WIELANDT

    6 jaar geleden
    de nv-a draait alleen voor antwerpen,de werken,overkapping van de ring en de haven !We horen en zien alleen hun voorzitter kwetteren maar de fameuze minister-president hoor of ziet je zelden,alleen als de keizer aan zijn touwtjes trekt mag hij zijn voorgeschreven tekst aflezen !