Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Alonso en Vandoorne in de punten, maar schijn bedriegt: McLaren is nergens meer

Formule 1Fernando Alonso en Stoffel Vandoorne hebben er voor de vierde keer op rij voor gezorgd dat het gezichtsverlies van McLaren beperkt bleef. Met een auto die het hele weekend niet vooruitkwam, finishten ze in de punten, weliswaar geholpen door de omstandigheden. Het zorgde voor een vertekend beeld, want de realiteit is rauwer: McLaren is nergens meer.

24 reacties

  • Berry Colijn

    6 jaar geleden
    Mclaren is nergens!!!. Die Stoffel is nergens, met zijn vervelende slaapverwekkende achter elkaar rijdende rondjes die hij aflegt. Zo risicoloos en zo gezapig!!!
  • PAUL FRANCK

    6 jaar geleden
    Sinds Ron dennis weg is bij mclaren , gaat het van kwaad naar erger , lijken wel de lada’s van het peleton
  • Jan Neijens

    6 jaar geleden
    Helemaal juist Jo. Zonder uitvallen vd RedBulls waren er bakken kritiek geweest voor McLaren. Enige positieve is dat ze momenteel een betrouwbare wagen hebben. Ik kan me niet inbeelden dat er zo een gigantische update komt die hun min. 1sec winst doet maken, want dat hebben ze minimaal nodig om voor het podium te strijden. Na de GP van Spanje kennen we het lot van Boullier.
  • Achmed Chokri

    6 jaar geleden
    Het beste dat Vandoorne kan overkomen, is dat hij als het geluk hem meezit, hij volgend seizoen aan de slag kan bij Renault in de plaats van Sainz.
  • Patrick De Maesschalk

    6 jaar geleden
    Even snel van motor wisselen vanHonda naar Renault op een tijdspanne van 6 maanden kan nooit. Hoelang heeft Mercedes,Ferrari er over gedaan om de top te bereiken. 5jaar. !!