Jen Atkin
Volledig scherm
Jen Atkin © Dyson

Het beste kapseladvies van celebrity haarstylist Jen Atkin

De geweldige bossen haar van Kim, Kourtney en Khloé zijn inmiddels bijna even beroemd als hun ronde achterstes. De vrouw die daar achter zit: Jen Atkin. De haarstylist heeft dankzij haar magische handen al tal van beroemdheden in haar portefeuille zitten en bracht haar eigen merken op de markt. Als er kapseladvies is dat wij zonder twijfel aannemen, is het dat van haar wel. 

0 reacties

  1. “Hij vindt mij flauw, ik vind hem ongevoelig”. Tussen de lakens alles goed, maar de pasgetrouwde Hanne en Simon ruziën elke dag
    PREMIUM

    “Hij vindt mij flauw, ik vind hem ongevoelig”. Tussen de lakens alles goed, maar de pasgetrouw­de Hanne en Simon ruziën elke dag

    Hanne (39) en Simon (42) hebben een drukke periode achter de rug. Na verbouwingen én hun huwelijk rekenden ze op rust. In de plaats hebben ze het ene conflict na het andere. “Hij vindt mij flauw, ik verwijt hem een gebrek aan empathie.” Volgens relatietherapeut Wim Slabbinck zijn ruzies eigen aan een relatie. Maar hij heeft wel praktische tips om ermee om te gaan. “Let erop dat je niet altijd op deze manier reageert in een discussie. Zo krijg je een spel waarbij je elkaar niet begrijpt.”
  2. INTERVIEW. Onze journaliste sprak Randi Zuckerberg, ‘zus van’ en unieke vrouw in de techwereld: “Ik werkte 100 uur per week”
    PREMIUM

    INTERVIEW. Onze journalis­te sprak Randi Zuckerberg, ‘zus van’ en unieke vrouw in de techwereld: “Ik werkte 100 uur per week”

    Ze is de zus van Mark Zuckerberg, CEO van Facebook. Maar achter de schermen had Randi Zuckerberg (42) ook een grote invloed op de sociale media zoals we die nu kennen. Ondertussen staat ze aan het hoofd van twee techbedrijven, al ging dat niet vanzelf in het door mannen gedomineerde Silicon Valley. Haar ronkende achternaam was ook geen zegen. Onze journaliste kreeg de exclusieve kans om haar te spreken over de obstakels die een carrièrevrouw aan de top van een mannenwereld moet overwinnen. “Ik hoop dat mijn dochter nooit hetzelfde meemaakt.”