Procureur Thierry Poquet du Haut-Jussé.
Volledig scherm
Procureur Thierry Poquet du Haut-Jussé. © AFP

Gerecht geeft akelige details vrij van moord op Angélique (13), dader "in tranen"

De veertiger die beschuldigd wordt van de moord op de Franse tiener Angélique (13) kende het slachtoffer en haar familie. Dat meldt procureur Thierry Poquet du Haut-Jussé in Lille (Rijsel). 

60 reacties

  • evelyne dewulf

    6 jaar geleden
    minister geens is goe bezig. maar 1 punt mag hij alvast toevoegen aan zijn agenda: laat alle rechters 6-jaarlijks bekwaamheidstesten ondergaan. zoals dit het geval is bij alle overheidsmanagers. het justitieel apparaat is mede verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de samenleving. en komt niet af met "onafhankelijheid"!!! functioneren en vonnissen uitspreken zijn twee verschillende zaken
  • wesley netnem

    6 jaar geleden
    Ik begrijp nog altijd niet waarom gewelddadige criminelen ,verkrachters , veel plegers ezv... nog vrij gelaten worden ! Rechters en Advocaten zouden verantwoordelijk gesteld moeten worden en ook Cel straffen moeten krijgen voor zulke wan beslissingen !
  • schetz willy

    6 jaar geleden
    Als dit in mijn familie voor valt door een fout van het gerecht ziet die rechter advocaat en dader geen dag licht meer .dan neem ik het recht in eigen hand.Heel ons recht systeem is corrupt tot op het bot met dank aan onze politiek .stem VB.
  • Stijn Vandamme

    6 jaar geleden
    advokaat benadrukt .... dat advokaten geen schaamte kennen.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Daders van sexuele misdrijven zijn meesters in voor recidive. Dus altijd belonen met heel zware straffen. Die enkele keer dat men als rechter daarmee mis zit, zal niemand te weten komen. Wel wanneer die gekken tijdig weer rondlopen.