Qphoto
Volledig scherm
© Qphoto

Vader en zoon gaan broodje eten, wanneer ze terugkeren dobbert hun auto in een meer

Een vader en een zoon uit Antwerpen schrokken zich vanmorgen een hoedje. Nadat ze op hun gemak een broodje hadden gegeten in het Zuid-Hollandse Numansdorp, zagen ze dat hun auto kopje onder was gegaan.

8 reacties

  • Erny Blauwblomme

    6 jaar geleden
    Geert Vaelen, Uit luiheid? Het zijn wel de conttructeurs die dit voorzien, en wel al in enkele A-merken.
  • Geert Vaelen

    6 jaar geleden
    Een elektrische handrem? Wat is er mis met een kabeltje? Al die automatische brol geeft niks dan miserie, het bewijs is nogmaals bewezen. Mensen zijn zelfs te lui geworden om na het stoppen aan dat hendeltje naast de zetel te trekken, zo ver is het al gekomen en het zal nog verder gaan. Automatisch dit, automatisch dat, en straks KAN een mens niks meer omdat de techniek alles over neemt. En niet uit veiligheid, nee, gewoon luiheid.
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Ze hebben dat toch voorzien bij VW. Hij blijft toch drijven.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Misschien de volgende keer als je parkeert wagen in parkeer stand zetten bij auto-maat of in 3 de als je versnellingsbak hebt,als dan elec rem moest verzaken bolt je wagen niet weg maar ze zullen wel de knop vergeten drukken hebben .
  • Dan Midden

    6 jaar geleden
    wie vertrouwt een VW? Die handrem springt zelfs soms automatisch op, dan werkt de ABS niet, rommel wilt niet starten, motorblok valt uiteen etc. Standaard antwoord bij officiële verdeler "is een gekend probleem". Blij dat ik de rommel verkocht heb, nooit nog VW