Marc Coucke.
Volledig scherm
Marc Coucke. © BELGA

Coucke niet zeker dat zijn project-Anderlecht zal slagen: "Ik heb hier in een maand al meer werk gehad dan in mijn vier jaar bij Oostende"

Belgisch voetbalAnderlecht-voorzitter Marc Coucke was gisteren te gast in 'La Tribune', de Franstalige tegenhanger van voetbalpraatprogramma 'Extra Time'. Geruggensteund door de 3-1-zege van afgelopen zondag tegen Charleroi verscheen de Oost-Vlaming in zijn gekende zwierige stijl voor de camera's. De sterke man van paars-wit praatte onder meer over het verschil tussen KV Oostende en Anderlecht, de VAR én het wrange afscheid van manager Herman Van Holsbeeck.

91 reacties

  • Bart Vermeulen

    6 jaar geleden
    Marc Ledure, je stoeft weer over uzelf zeker? Lol...
  • Marc Ledure

    6 jaar geleden
    Dat komt er van hè, Wij boeren hebben het niet hoog op en Marc is ook nen echten boer ge gaat er jullie moeten aan aanpassen t'is gedaan met de grote jan uit te gangen.
  • Yannik Samoy

    6 jaar geleden
    Ik denk dat Marc Coecke de juiste beslissing is om voorzitter te worden, maar wanneer ik naar sommige beelden kijk tijdens een wedstrijd of zelf de foto van dit artikel dan zie ik Coecke en Devroe die ongeschoren naar een examen gaan. Ik bedoel dit is wel RSCA hier, wij hebben een prijzenkast om U tegen te zeggen. Van Hazebroeck loopt er beter bij dan zijn bazen.
  • Yannik Samoy

    6 jaar geleden
    Ah ja. Wanneer je op Anderlecht de naam Vandenstock draagt dan krijg je zowieso veel respect. Maar volgens mij zal Marc Coucke het respect moeten verdienen. De RSCA supporters gaan geen jaar wachten om een nieuwe voorzitter uit te fluiten wanneer de resultaten tegenvallen.
  • Yannik Samoy

    6 jaar geleden
    RSCA heeft zijn cultuur van aankopen en busturen meerdere decennia aangehouden en daar zal een reden voor zijn. Nu komt Coucke met zijn team deze cultuur veranderen. Ik ben benieuwd hoe dit zal verlopen. Succes gewenst Marc!