1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Na ‘Blind Getrouwd’ nu ook een ‘Temptation Island’-baby op komst

Na bevallingen en een zwangerschapsaankondiging in het kamp van ‘Blind Getrouwd’, volgt nu ook ‘Temptation Island’. Herbert en Jolien, die vorig seizoen als koppel de test doorstonden van het populaire televisieprogramma, hebben aangekondigd dat ze samen een kindje verwachten.

mrra

LEES OOK. Geweldig nieuws! Opnieuw een ‘Blind Getrouwd’-baby op komst

“Huisje, tuintje, kindje. Yes, we did it!” post ‘papa Herbie’ op zijn Instagramprofiel bij een foto van een zwangere Jolien. “We zijn zo extatisch, want we verwachten een kindje”, laat ook zij via haar sociale media weten. De baby kunnen we verwachten in november, want Jolien is momenteel twaalf weken ver, zo schrijft ze nog.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

© VIJF

Terug na ‘Temptation’

De deelname van Herbert en Jolien in het negende seizoen van ‘Temptation Island’ ging niet onopgemerkt voorbij. Het leek immers alsof de twee er niet heelhuids als koppel zouden naar huis keren. Herbert dook tijdens ‘Temptation Island’ in bed met verleidster Saartje, Jolien kuste met vrijgezel Karim. Na hun avontuur in Thailand keerden de twee terug als vrijgezel terug naar België.

Ze woonden nog samen, maar deden naar eigen zeggen volledig hun eigen ding. Ze zeiden geen woord, kookten hun eigen eten... Maar die situatie was onhoudbaar en dus ging de man met Braziliaanse roots terug bij zijn moeder wonen, die kwaad was om zijn slippertje met Saartje. Twee weken, zolang duurde het voor de twee beseften dat ze eigenlijk niet zonder elkaar kunnen. Na de pauze werden ze opnieuw een koppel. Nu zijn ze klaar om samen een gezin te stichten.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER