© Photo News

Kanye West vergeeft dokter die moeder net voor haar dood opereerde

Dokter Jan Adams, de arts die de moeder van rapper en modeontwerper Kanye West net voor haar dood opereerde, weigert beleefd het verzoek om op de cover van West zijn nieuwe album te staan. “Maar toch is dit fantastisch en kunnen we eindelijk het verleden achter ons laten.”

lla

Adams schreef een open brief naar West waarin hij ‘de rapper dankbaar is om aan hem te denken voor zijn nieuwste albumcover’. Toch slaat de dokter het verzoek af. “Ik ben erg blij dat West het verleden achter zich wil laten maar ik denk dat de albumcover eerder de negatieve dingen uit het verleden zou oproepen dan de positieve. Wel vind ik het fantastisch dat Kanye schoon schip wil maken en de mensen die betrokken waren bij de dood van zijn moeder vergiffenis schenkt.”

Ondanks de afwijzing is de rapper zeer blij met de brief van Adams. “Dit is geweldig, bedankt dat je de hand uitsteekt. Ik kan niet wachten om het verleden achter ons te laten”, zei de rapper in een interview aan de entertainmentsite ‘The Blast’.

In het verleden beschuldigde de rapper Adams meermaals van nalatigheid na een aantal esthetische ingrepen die zijn moeder Donda in 2007 fataal werden.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer