YouTube
Volledig scherm
© YouTube

Schokkende beelden: leeuw valt oudere man aan terwijl bijstaanders machteloos toekijken

Een schokkend filmpje toont hoe een oudere man wordt aangevallen door een leeuw in een Zuid-Afrikaans natuurpark. Het duurt ruim een minuut voor de man gered kan worden uit de klauwen van het dier. Volgens de politie werd de man met zware verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis.

74 reacties

  • jens ryckaert

    6 jaar geleden
    Het blijkt dus de parkeigenaar Mike Hodge te zijn die de leeuw heeft opgevoed met de papfles. De leeuw is effectief doodgeschoten door een ranger. Weer een prachtig dier die eraan moet geloven omdat mensen niet willen begrijpen dat dit geen huiskatten zijn.
  • Robert Van Garderen

    6 jaar geleden
    Sorry hoor maar die man loopt de kooi in en de leeuw pakt hem en daarom moet die leeuw dood? Beetje dom wat de reden ook mag zijn. Waarom hebben die gasten geen flash bangs voor het geval dat? Je kan altijd nog schieten.
  • Dave Laureys

    6 jaar geleden
    Man die leeuw is snel ,da zou men toch moeten weten daar
  • MYRTHE PASS

    6 jaar geleden
    En waar is die onderstaande video? Het gebeurt in Zuid-Afrika en men is verbaast dat niemand iets doet. En wat met die natuurdocumentaires waarin het ene dier het andere doodt en op eet. Ik erger mij daarin dat de documentaire-makers en de cameraploeg dit laten gebeuren. Wat is het verschil? Hoe is het met leeuw afgelopen, want er werden geweerschoten afgevuurd. Was dit nodig? Waarom ging die oudere man het hok binnen?
  • Nicole Gloden

    6 jaar geleden
    Bert Paulussen: Dement? Daarom dat zijn metgezellen hem rustig de leeuwenkooi laten inwandelen zeker?