Lieuwe Westra.
Volledig scherm
Lieuwe Westra. © Photo News

KOERS KORT 1/5: Wellens tot 2020 bij Lotto - Westra: "Ik heb mijn eerste profzege gekocht" (en de Nederlander beschuldigt ook Peter Sagan)

11 reacties

  • Antoine Van De Velde

    6 jaar geleden
    Wielrennen is vooral een keiharde sport, waar alleen top atleten met een ijzersterk karakter het kunnen waar maken. Men kan over Vinokourov veel vertellen, het was en dit mag niet vergeten worden een groot kampioen. Een Olympische titel is dat wel te koop????? Welke renner haalt het in zijn hoofd om zo iets te doen??????
  • SAM Bedfort

    6 jaar geleden
    Vinokourov verkocht in volle finale de olympische wegrit. Niemand heeft daar kommentaar op. Dat wegwielrennen is op alle vlakken door en door rot.
  • Freddy van Puymbrouck

    6 jaar geleden
    Wat Westra nu zegt over Sagan is al jaren gebruikelijk in het peloton,iemand betalen om een gat dicht te rijden bv., of in het geval van Sagan om mee rond te rijden terwijl je weet dat je geen kans hebt in de spurt.Het zijn profs die rijden voor hun broodwinning.Het mag dan promotie zijn voor zijn boek maar neem het maar serieus wat Westra zegt zeker over valse attesten om er beter door te presteren.
  • maarten mouton

    6 jaar geleden
    Maar als Sagan dan nog de andere zou betaald hebben om mee te rijden is het nog niet echte omkoping. Dat hebben al honderden renners gedaan. Omkoping zou zijn als ge de andere betaald om te mogen winnen.
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Westra wil zich gewoon interessant maken. Dillier zat al in de lange ontsnapping. En Sagan is ongetwijfeld een pak sneller.