ANP XTRA
Volledig scherm
© ANP XTRA

Albert Heijn haalt roze tompoucen uit rekken

BinnenlandSupermarktketen Albert Heijn haalt het gebak ‘AH roze tompoucen’ uit de verkoop. Reden is de aanwezigheid van melkeiwit en lactose, terwijl dat niet op het etiket is vermeld.

4 reacties

  • Tom De Backer

    6 jaar geleden
    Peggy ik vraag me af waar je dat nu weer vandaan haalt. Ik moet ook lactosevrij eten en je kan gerust tompouce maken met lactosevrij melk dus om dan tompouce zomaar af te schrijven.. Je moet etiketten lezen en de info dat er op moet staan moet juist zijn meer moet dat niet zijn..
  • Peggy Geerts

    6 jaar geleden
    Een berichtgeving-rechtzetting aan de rayon waar het product staat in de winkel zou al heel wat oplossen en onnodig voedselverspilling tegen gaan . Extra etiketje op de verpakking met "bevat lactose en melkeiwit" zou ook een directe oplossing zijn . Het product uit de rekken nemen vind ik onverantwoord , iemand die allergieën heeft weet sowieso wat wel en niet in aanmerking komt te consumeren , we hebben thuis zelf iemand met ernstige allergieën dus weten we waarover we spreken .
  • Jens Bossaert

    6 jaar geleden
    Wat voor krom nieuws is dit? De tompoucen werden teruggeroepen omdat er een verkeerd etiket op plakte, van een product dat geen melkeiwitten bevat (abrikozentaartjes)!
  • rik lagrou

    6 jaar geleden
    ja een tompouce zonder melk iemand met allergie zou dit toch moeten weten dat daar melk zou moeten inzitten Net zoals eclair of melkpoeder!