Twitter, AFP
Volledig scherm
© Twitter, AFP

Nadine woonde 10 jaar naast moordenaar Angélique (13): “Ik zou hem mijn eigen kleinzoon toevertrouwd hebben”

BuitenlandEen vrouw uit de Franse stad Lille die 10 jaar naast de moordenaar woonde van de Franse tiener Angélique (13), heeft op de Waalse nieuwszender RTL een verontrustend beeld geschetst van de dader. Niet omdat hij een zonderlinge of akelige man was, maar juist omdat hij door iedereen werd vertrouwd. “Hij stond altijd voor iedereen klaar”, aldus Nadine. “Hij was charmant. Ik zou hem mijn eigen kleinzoon toevertrouwd hebben.”

13 reacties

  • schetz willy

    6 jaar geleden
    Gewoon op het voorhoofd in branden ,zo zijn deze mensen herkenbaar.Stop met dat gepamper of neem het recht in eigen hand.Heel veel sterkte voor gans de familie .
  • mark devos

    6 jaar geleden
    als er daar rechters zijn zoals hier komt da wel goed voor hem ...ze mogen hem bij mij komen afzetten ;;; ik regel da wel
  • Lutgard Crombez

    6 jaar geleden
    Zo'n mannen zouden geen 2de kans mogen krijgen: letterlijk lichamelijke castratie toepassen bij zo'n monsters. Anderen die met dezelfde geile gedachten rondlopen zouden dan misschien 3 keer of meer nadenken als ze van plan zijn zich aan kinderen te vergrijpen...
  • Wiske Schoeters

    6 jaar geleden
    Er moet in heel Europa zoiets komen als registered sex offender, dat al in sommige landen bestaat. Dan weet je tenminste als er een veroordeelde van seksuele misdrijven in je buurt komt wonen. Dan kunnen vrouwen en kinderen zich beter beschermen. En strengere straffen aub!
  • Linda Edam

    6 jaar geleden
    De kinderen van de dader zullen ook geen fatsoenlijk leven meer hebben.. ook voor hen afschuwelijk