BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Alle winkels Lidl open, nog niet alle verse producten in de winkel

Bij supermarktketen Lidl zijn vanochtend alle winkels opnieuw opengegaan. Omdat de staking de voorbije dagen ook de distributiecentra trof, zullen nog niet alle verse producten in de winkel liggen. Daarvoor heeft Lidl nog een extra dag nodig, aldus de woordvoerster.

69 reacties

  • Walter Lippens

    6 jaar geleden
    En voor het nieuwjaar is sluit Lidl de helft van zijn vestigingen en staan ze op straat, het werkschuw zootje ongeregeld.
  • Erik Bertels

    6 jaar geleden
    Danny, verbazend hoe sommigen er steeds NVA bij betrekken. Hoe eng kan een wereldbeeld zijn...
  • Fred Fourgon

    6 jaar geleden
    Voor diegenen die er de conclusie willen uit trekken; Chantel Prez is werkloos (dopt)en al 20 jaar zit ze zich op te stoken en te verzuren, en de laatste jaren kwijnt ze weg van al die verzuring omdat N-VA zoveel stemmen haalt en haar rode bastion overal het ware gezicht laat zien en steeds meer uit de toon valt.
  • Jan Corneel

    6 jaar geleden
    Benieuwd of er ook maar 1 van de huidige stakers (lees: mensen die het niet naar hun zin hebben op hun werk) bij een re- organisatie, ook gaan kamperen om onslagen te worden.
  • Danny Damiaens

    6 jaar geleden
    Om het verlies te compenseren zou ik voorstellen om de nva aanhang op te vorderen om deze arme zelfstandige te helpen kostenloos te rekken te vullen gezien hun commentaren de laatste dagen!