Mooi weer op komst: zo straal je op een tuinfeest

Er is een schitterend weekend op komst met temperaturen rond de 23 graden. Staat er bij jou nog een communie, trouw- of tuinfeest op de planning en weet je niet wat aangetrokken? Deze drie outfits, samengesteld op basis van de nieuwste trends, kunnen je misschien inspireren.

vwh

Het zonnetje met geel

Geel combineren is geen sinecure - je wil er misschien niet helemaal voor gaan uit vrees dat je op een Teletubbie zal lijken. Geen nood: de felle kleur staat prachtig met lichtblauw. Focus je voorzichtig op één opvallend stuk, zo blijf je een beetje in die comfort zone.

Fris in lavendel

Nog zo’n moeilijke is lavendel, dé trendkleur van het voorjaar. Maak het niet te braaf: zilverkleur geeft je outfit wat extra punch. Voor wie durft: draag in combinatie met felrode stuks.

Romantisch met ruches

Romantische jurken, broeken, rokken en blouses: ruches beleven deze zomer ook nog een hoogtepunt. Wil je de trend aan, maar mag het heus vrouwelijk met een stoer accent? Probeer eens te combineren met een gekleden sneaker voor een sportieve look die op elk tuinfeest past.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer