Volledig scherm

Avondspits draait op verschillende plaatsen in de soep, bestuurder komt om nadat hij inrijdt op file E17

OngevalIn Haasdonk (Beveren) zijn rond 15.30 uur op de E17 drie vrachtwagens gebotst. Dat zorgde voor flink wat hinder richting Antwerpen. In de staart van die file is een dodelijk ongeval gebeurd. Ook op de E19 tussen Brussel en Antwerpen verliep de avondspits moeilijk, nadat er in de richting van Antwerpen enkele aanrijdingen waren.

11 reacties

  • Bart Muyshondt

    6 jaar geleden
    Overal tegelijk werken dan krijg je zoiets
  • Melissa Jorez

    6 jaar geleden
    @Van eersel guy !! Er is iemand gestorven e !! Een jonge papa ! gebroken kinderen blijven achter . Beetje respect is hier wel op zijn plaats .. als je niets beter kan zeggen zoals sterkte aan de familie schrijf dan niets ! Iedereen heeft recht op vrije meningsuiting maar je moet weten wanneer .
  • marcel eelen

    6 jaar geleden
    werken op autobaan turnhout richting nederland , mag je maar vijftig rijden op versmalde rijstrook ook autos ,en niet alleen vractwagens vijftig heren autos
  • Hubert Vanmechelen

    6 jaar geleden
    " Avondspits draait op verschillende plaatsen in de soep ". - Avondspits is een nieuwe mixer met meer dan 2 kloppers, hé ? - 'k Wist het, reclame !
  • Erik Pauwels

    6 jaar geleden
    Voor ongepaste chauffeurs een snelwegverbod,met de huidige technologie perfect haalbaar en controleerbaar.menige snelweggebruiker is de ongepaste rijstijl van velen en de daaropvolgende file's wel beu denk ik.