Photonews
Volledig scherm
© Photonews

Vakbond: "Het gaat niet goed bij Makro"

 Het gaat niet goed bij Makro. Dat bevestigt Myriam Nevelsteen van de vakbond LBC na een bericht op de website van De Tijd, waarin sprake is van een miljoenenverlies voor de keten in België. "Het is heel moeilijk om te weten welke richting het zal uitgaan. De grote vraag is hoeveel tijd de Belgische directie nog krijgt vanuit Duitsland. Het is bang afwachten", klinkt het.

41 reacties

  • Bart Vermeulen

    6 jaar geleden
    Ze kunnen staken tot ze mogen doppen allemaal, er loopt daar veel idioot en onvriendelijk volk....
  • frieda schaut

    6 jaar geleden
    waar gaat het nog goed? overal besparingen teen koste van de consument! wat ik vind thuis gaat het het nog altijd goed zolang er eten op tafel komt!!
  • Van Camp Robin

    6 jaar geleden
    Makro loopt 20 jaar achter. Toe was het aanbod enorm en goedkoop. Vandaag de dag is dit niet meer het geval. Groot aanbod maar ook hoge prijzen. Dit is er een logisch gevolg van...
  • jean-pierre rejek

    6 jaar geleden
    Nochtans is in de Macro in NUTS de producten goedkoper dan in Belgie
  • Raoul Rouma

    6 jaar geleden
    Online voor mijn comfort een grasmaaier gekocht. Goedkoop en perfecte service. Als reserve van dit aanbod (onbekend merk) dacht ik enkele filters en een mes bij te bestellen. Was onmogelijk moest me maar ter plaatse aan de receptie de bestelling doen en later komen afhalen! Indien je natuurlijk zo online wil werken mag/moet je failliet gaan. Besteld in Wijnegem en woon in Keerbergen. Dus mensen let op!