© Faroek Live

Nieuwe beelden opgedoken van vechtpartij in Sportpaleis

In ‘Faroek Live’ op VTM zijn dinsdagavond nieuwe beelden getoond van een vechtpartij tijdens de show van Dimitri Vegas en Like Mike in het Sportpaleis op 15 december vorig jaar. De beelden tonen hoe een man in bloot bovenlijf het slachtoffer een vuistslag geeft waardoor die achterover valt.

sare

Slachtoffer Toon (28) verkeerde een tijd in levensgevaar en kampt nog steeds met de gevolgen van de klap. “Nog elke dag sta ik op en ga ik slapen met hoofdpijn”, vertelde hij vorige week al in Faroek Live op VTM. “Soms draai ik weg, soms verlies ik mijn evenwicht. Mijn reukzin is volledig weg, smaak heb ik nog maar een beetje.”

De nieuwe beelden zijn afkomstig van getuigen die de vechtpartij filmden en reageerden op de oproep in Faroek Live van vorige week. De politie hoopt aan de hand van de nieuwe beelden de verdachte te identificeren. Peter De Waele, woordvoerder van de federale politie, onderstreept dat de man die op de beelden te zien is mogelijk iemand anders is dan de persoon die vorige week werd gezocht.

Mensen die de man herkennen wordt gevraagd hun tips door te geven via 0800 30 300 of opsporingen@police.belgium.eu

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER