Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Onzekerheid rond BMC zet Van Avermaet aan het denken: "Ik ga mijn laatste grote contract tekenen, alles moet juist zijn"

WielrennenWaar hangt Greg Van Avermaet (32) tegenwoordig uit? In de Tour de Yorkshire, jawel, maar waar zit hij met zijn gedachten? Nog steeds bij dat voorjaar zonder zege? Of is hij vooral bezig met zijn toekomst? Wordt het Bahrain-Merida? Of misschien Quick.Step? Of blijft hij toch gewoon bij BMC? Véél vragen.

14 reacties

  • Pedro Gonzalez

    6 jaar geleden
    Versele, een naam uit het Waasland als ik me niet vergis. Anna Van der Breggen werd ook olympisch kampioene na de val van Annemiek van Vleuten. Dat heeft ze voortdurend gezegd. Gouden Greg niet, die weet blijkbaar van niets, nietwaar? Het zou hem sieren mocht hij dat ooit eens toegeven.
  • Marc Pauwels

    6 jaar geleden
    Met Van Avermaet is het over om nog veel prijzen te pakken. Overvleugeld door de volgende generatie.
  • Clara Roels

    6 jaar geleden
    Pedro Gonzales, jij zit met een trauma, echt, dat die 2 vielen is hun eigen fout he, teveel risico, te ontstuimig als je valt is dat meestal wel aan iets gelegen.... Greg hield zich recht deed zijn deel in de achtervolging en won. Greg is geen grootprater staat niet met Lamborghini op zijn oprit, zijn ouders hard werkende mensen, jij, jij moet dringend naar een andere sport kijken of je laten helpen zodat je van je trauma af geraakt....doen man!
  • Pedro Gonzalez

    6 jaar geleden
    Antoine. Niet gekeken blijkbaar. Het trekpaard Fuglsang, die wegsprong uit het achtervolgend groepje (met Van Avermaet in zijn wiel) heeft hem naar de meet gebracht en hij heeft hem geklopt in de spurt. Niet met lengtes voorsprong, met centimeters. En dat na de val van Henao die Nibali meesleurde in zijn val.
  • Antoine Van De Velde

    6 jaar geleden
    Hoe kan je nu lossen uit een achtervolgend groepje en dan nog de koers winnen met lengten voorsprong???? Greg heeft in Rio de perfecte beklimming, afdaling en sprint gereden, goud voor België mooier kon toch niet.