Michel Preud'homme drukt Robert Waseige de hand.
Volledig scherm
Michel Preud'homme drukt Robert Waseige de hand. © BELGA

Waseige: "Preud'homme goeie keuze voor Standard, maar niet correct wat ze met Sá Pinto doen" - De Mos: "Moment volledig verkeerd gekozen"

Belgisch voetbalMichel Preud'homme wil - en zal in principe - trainer worden van Standard volgend seizoen. Net zoals Roberto Martínez nog voor het WK zijn contract zal verlengen als bondscoach. Wij stellen drie pertinente vragen aan ex-spelers en ex-trainers van Standard, én aan een paar analisten, voormalige internationals en bondscoaches.

Lees HIER verder voor meer reacties!

11 reacties

  • didier de coster

    6 jaar geleden
    zoals in het circus, als de ene clown moet vertrekken komt er nen andere , wa een beleid , nog erger dan bij de boeren , dan moet het erg zijn
  • Igor Devrieze

    6 jaar geleden
    Correcte analyse van Aad. Martinez is gewoon een nog grotere ramp dan Wilmots.
  • jos jansen

    6 jaar geleden
    Waarom preuhdomme Sa Pinto is toch goe bezig!
  • patricia JACOBS

    6 jaar geleden
    Als ik van Sa Pinto was konten ze nu al de pot op ze kunnen nog 2 de worden en het bestuur komt dan met nu te zeggen dat Preud'Homme trainer word hij kan nu ook zijn voeten aanvegen ze kunnen het niet op een slechter moment zeggen
  • marc germeau

    6 jaar geleden
    Guy, Sa Pinto IS juist korte termijn, want die kerel houdt zich nooit langer dan 3 maanden koest. De "plastiken beker gate" heeft hem de das omgedaan. En terecht, wat een ridikule figuur Sa Pinto (en de club dus) daar sloeg.. Preud'Homme is dé man voor Standard, dat weet Venanzi al te goed.