verkrachting
Volledig scherm
verkrachting © Getty Images

Amateurfotograaf (65) misbruikt jonge meisjes tijdens fotoshoots en riskeert drie jaar cel

De afgelopen jaren liepen er een aantal klachten binnen tegen een Hasseltse amateurfotograaf (65). Volgens het openbaar ministerie maakte de man handig gebruik van zijn hobby om een context te creëren waarbinnen hij jonge meisjes ongestoord kon lastig vallen. Er werd een effectieve celstraf van drie jaar gevorderd.

4 reacties

  • Anoniem

    6 jaar geleden
    krijgt die nu 3 jaar per geval?? of 3 jaar voor heel het boek want zo lijkt het wel,maar ik begin al af te vragen of die fotograaf ,bekend in de paardenwereld misschien hoge connecties heeft of misschien zelfs bij gerecht en politiek,want 3 jaar voor alles is echt wel super weinig ,en dan zijn ze nog niet zeker of het effectief gaat zijn,tussen haakjes aan die meisjes ,jullie zijn toch echt wel stomme deernes
  • Francois Sals

    6 jaar geleden
    Geef die dan toch echt min. 3 jaar effectief
  • jos meurrens

    6 jaar geleden
    Waarom maar 3 jaar, dat zou op zijn minst een 10-tal jaar moeten zijn.
  • Stefanie van Dijk

    6 jaar geleden
    Meisjes, meisjes toch (en jongens net zo goed!), ga NOOIT alleen met een vreemde mee, ook niet voor de fotoshoot die je beroemd zou kunnen maken! Er lopen te veel rare figuren rond, jongeren moeten bij zo'n shoot gewoon een ouder meenemen, geen enkele fotograaf zal daar een probleem van maken en doet ie dat wel dan wegwezen want dan is het niet in de haak!