Emily Yingjing - Weibo
Volledig scherm
© Emily Yingjing - Weibo

Vertederend: trouwe hond wacht elke dag twaalf uur aan station tot zijn baasje terugkomt van zijn werk

BizarElke dag zit de trouwe hond al kwispelend te wachten op zijn baasje, een slechtziende man uit Chongqing in China. Het is een vertederend beeld dat momenteel het internet verovert. 

13 reacties

  • Daniel Patteet

    6 jaar geleden
    Echte vriendschap..Mensen kunnen dit thans ook maar tonen t te weinig..Mijn vriendin bv,is bovenal mijn beste maatje..ik heb een vriendschap als deze nooit zó meegemaakt..en t is wederzijds..voor dieren en mensen zoals mijn vriendin doe ik alles..omdat ze t waard zijn!
  • Jef joossens

    6 jaar geleden
    Griet, ik vind het ook een enorm afgezaagd zinnetje, het lijkt of die mensen niets nuttigs weten te vertellen en dan zo een afgezaagde rommel op het forum zetten. Ik heb ook steeds zo iets van daar hebt ge dat weer, juist papegaaien.
  • Ingrid Vantroostenberghe

    6 jaar geleden
    Hatchi nummer 2
  • Jan Wuyts

    6 jaar geleden
    Herinner u die prachtige film met Richard Gere : Hachi : a dog's tale? De hond die aan het station trouw elke dag zijn baasje opwacht, tot die uiteindelijk niet meer opdaagt. De hond blijft trouw ter plaatse tot aan zijn dood. Gebaseerd op waar gebeurde feiten in Japan. Van zulke trouw kunnen wij mensen alleen maar dromen, en (bijna) even veel keer bedrogen uitkomen.
  • Geert Vermuyten

    6 jaar geleden
    Daarom hou ik alleen van mensen die houden van honden en heb ik geen enkel gevoel voor onmensen.