AFP
Volledig scherm
PREMIUM
© AFP

Hoe zit het nu met de iPhone X: wonderkind of een total loss?

Aan de jongste kwartaalcijfers van Apple kun je alles aflezen over zijn topmodel smartphone. Of juist helemaal niks. 

12 reacties

  • Marc Wouters

    6 jaar geleden
    Gebruiksgemak? Ik ken anders een paar dingen die véél moeilijker zijn op een IPhone, altijd geweest trouwens al beent Apple beetje bij beetje bij. Het gebruiksgemak van een smartphone wordt ten onrechte aangegrepen als voordeel van deze of het andere merk, maar dat is nogal overdreven. Er is geen systeem waar een kleuter niet mee overweg kan. Ik versta niet dat sommige mensen nog durven toegeven dat om het even welk systeem te moeilijk is.
  • Ronald Van der Cruyssen

    6 jaar geleden
    Ik heb een Samsung gehad nooit meer ik ben zeer blij met mijn iPhoneX
  • Tommy Maes

    6 jaar geleden
    Sophie Loom , ik kan wie jij zo in een achterlijk noemt alleen maar bijtreden , 10 jaar een Apple fanboy geweest , tot ik de concurrentie eens een kans gaf, en omg wat een verademing, en met asjeblieft op je woorden tegen de mensen .
  • Sophie Loom

    6 jaar geleden
    Frank de witte je bent zo achterlijk een iphone heeft 10x betere optimalisatie. Het voelt veel sneller en vlotter en dat is het ook. Veegeleken met samsung zijn de iphone's 10x beter
  • Frank De Witte

    6 jaar geleden
    Mijn dochter heeft zo'n iPhone X omdat ze compleet door Apple gebrainwasht is, een iPhone is nu eenmaal hip, mijn Galaxy s9 is 500€ goedkoper, betere hardware en qua gebruiksgemak is een iPhone zeker niet beter. T'is maar wat je wilt geloven zeker. Maar ik zie zo stilaan dat de paardenbril van veel Apple fans stilaan aan het afvallen is.