Ben Weyts.
Volledig scherm
Ben Weyts. © BELGA

Weyts: "We staan met De Lijn op een keerpunt. De nacht is altijd het donkerst net voor de zon opkomt"

De LijnVolgens minister van Mobiliteit Ben Weyts staat De Lijn op een keerpunt. De N-VA-minister erkent dat de tevredenheidscijfers beter moeten, maar belooft beterschap. "Er is een reorganisatie die moet zorgen voor een nieuwe Lijn waarbij we met met minder belastinggeld en meer investeringen zorgen voor een betere dienstverlening", aldus Weyts. Maar volgens oppositiepartijen Groen en sp.a staan de uitspraken van Weyts haaks op de slechte resultaten van de tevredenheidsenquête.

34 reacties

  • Fredien Vandervekens

    6 jaar geleden
    Fantastisch, die Ben Weyts ! Altijd in voor een goeie oneliner. Dat bedoel ik. DW zal een tandje moeten bijsteken. Om beter te doen dan (een niet bewusteloze) Ben. Dat van die "nacht" en die "zon" ..enig ! Wat De Lijn betreft, dat ligt hem minder.
  • peter maas

    6 jaar geleden
    Nee Weyts,jaarabonnement voor mijn dochter om naar school te gaan is opgetrokken naar 112 euro ! U vind dit normaal met zo'n slechte dienstverlening?Hopelijk bij de volgende verkiezingen de afrekening!
  • Gerd Van nieuwenhove

    6 jaar geleden
    De Keersmaker en Weyts , twee handen op een buik ! De buik van de nva goeroe en zijn naveltje riekt naar verzuurde melk ... om de burger uit te melken .
  • Stavros Kanakaris

    6 jaar geleden
    Voor de neo-liberalen schijnt de zon enkel voor de top van de piramide, de rest blijft in het duister.
  • Billy Valcke

    6 jaar geleden
    Het is zo opgelost krokodil...maar het kan niet door foute infrastructuur en geen aanpassingen.de bus moet op eigen bedding rijden.uit het gewone verkeer.