AP
Volledig scherm
© AP

Ook Child Focus roept op: "Haal Belgische kinderen van IS-strijders terug uit Syrië en Irak"

Child Focus vraagt dat de overheid de ongeveer 145 Belgische kinderen in Syrië en Irak terughaalt. Die oproep deed de organisatie bij de VRT. 

307 reacties

  • marc schollaerts

    6 jaar geleden
    Laat ze maar daar Daar horen ze thuis ze hebben hier niks verloren
  • Christine Laevers

    6 jaar geleden
    Dat komt er van als vrouwen stom worden opgevoed en 'hun man moeten volgen'. Dat ze daar blijven. Want die moeders gaan de kinderen willen volgen of met de kinderen terug willen komen. Om wat te doen ? Ze gaan hun kinderen niet anders of beter opvoeden als ze in België zijn.
  • Marc Camp

    6 jaar geleden
    @Chris Velde, de overgrote meerderheid van deze terroristen kwamen uit europa. Hadden een westerse opvoeding genoten. Geboren, bay, peuter en kleutertijd. Dan lage school, enz... en dan plots werden ze terrorist. Waarom zouden we deze dan naar hier halen?
  • johny daneels

    6 jaar geleden
    Dit tart alle verbeelding, doorslechte mensen moet je zijn om de volgende generatie terroristen kost wat kost naar hier te halen
  • Peter Janssen

    6 jaar geleden
    Sorry, de verantwoordelijkheid voor die kinderen ligt bij HUN OUDERS, die wísten waaraan ze begonnen, NIET bij onze overheid!Het was hier niet goed genoeg dus blijf in je geliefde kaliefaat onder de sharia, dat willen ze toch?Wij willen ze NIET terug hier met het risico op oorlog als de geïndoctrineerden ons willen onderwerpen.