In de ban van de ring: wat is er écht gebeurd met de ring van ‘Temptation’ Tim?

Alle vragen over ‘Temptation Island’ zijn de voorbije dagen stuk voor stuk beantwoord.

Maar één prangende vraag brandt nog op onze lippen, voordat we dit hele tiende seizoen eindelijk kunnen laten rusten: wat is er nu écht gebeurd met Tims verlovingsring?

mrra

Zag Tim zijn zelfverklaarde amour pour toujours Cherish nog terug en hoe oprecht waren haar gevoelens eigenlijk? En meer nog: wat vond zijn mama van het optreden van Tim in ‘Temptation Island’, dat heel televisiekijkend Vlaanderen boos deed steigeren? We weten het ondertussen allemaal, maar één mysterie is nog niet opgehelderd: het lot van de verlovingsring.

Het was het meest iconische moment van dit seizoen van ‘Temptation’ blijven: Deborah die als een statige koningin de verlovingsring van Tim met een elegante zwaai in het midden van het kampvuur gooit. De cameraman zoomt voor het dramatisch effect nog even in op de vlammen, om vervolgend het eindresultaat te tonen: een brandende ring als symbool van de uitgedoofde liefde tussen Deborah en Tim.

(De tekst gaat verder onder het legendarische moment.)

Geen blik meer waardig

Maar toen de camera’s stopten met draaien, lag die ring daar natuurlijk nog. Wie in gedachten een stagiair uit het productieteam met de grootste moeite en een tube Flammazine een ring uit het vuur zag pulken - om hem nadien zwartgeblakerd terug te geven aan een boze Tim - mag zijn of haar ideeën bijschaven. “De ring is wel degelijk in het kampvuur blijven liggen”, verklaart VIJF aan de redactie van Het Nieuwsblad Online. Zelfs de crew gunde het schitterende object nadien geen blik meer waardig. “Ook na het opruimen hebben wij de ring niet meer opgehaald.”

En Tim? Die keek verbouwereerd toe hoe de ring in het vuur eindigde. Het leek wel alsof je op zijn gezicht de woorden “weggegooid geld” kon lezen, want hij kocht het juweel met zijn eigen centen in Turkije. Dat deed hij nadat het toenmalige koppel eerst samen hun favoriet had uitgekozen, bevestigt VIJF. De ring was dus geen cadeautje van de productie. Toch legde hij zich neer bij de profetische woorden van Deborah. Zij had er niets meer aan, hij had er niets meer aan, hij moet maar een andere ring kopen als hij nog eens één van zijn grote liefdes ten huwelijk wil vragen. Twee dames - Cherish en Deborah - als bestemmeling voor de ring waren meer dan genoeg. Ook ‘Timtation’ besloot het juweel te laten voor wat het was.

Schattenjacht!?

Voor de eerlijke vinder dan maar, want de ring bleef dus achter in het Thaise brandhout. Fans van ‘Temptation’ kunnen nog een poging doen om naar Koh Samui af te reizen in Thailand. Ergens tussen Villa Ayundra en The Siam Residence ligt er misschien nog een ring te blinken? Of voor de doorzetters: je kan ook altijd even gaan rondkijken op een Thaise vuilnisbelt.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer