Wannes Nimmegeers
Volledig scherm
© Wannes Nimmegeers

Eetkraam te duur op Gentse Feesten, acht uitbaters verbreken contract

Acht uitbaters van eetkramen op de Gentse Feesten verbreken hun contract. Ze hadden vorig jaar tot 60.000 euro per jaar geboden om er vier jaar te mogen staan. Maar dat was te veel, ze houden er niks aan over. Om van het contract af te raken, moeten ze nu ook nog de waarborg laten vallen. Dat komt neer op de helft van een jaar standgeld. De stad gaat hun plaatsen opnieuw veilen.

28 reacties

  • Abdel Nasser

    6 jaar geleden
    Nva team is weer massaal aan het reageren. Al eens in Antwerpen geweest. Nog nooit is er daar zo'n chaos geweest. Gent is en blijft een mooie stad waar er nog geleeft wordt.
  • Geert Matthys

    6 jaar geleden
    Ik ga er niet meer naartoe, is toch saai en deprimerend. Keer heen en weer dolen, veel meer kan je er niet.
  • Patrick morel

    6 jaar geleden
    Straks komen de socialisten af met een groepsaankoop voor braadworst. In België hebben ze decennia lang alles veel te duur en onbetaalbaar gemaakt, de oplossing groepsaankoop. Hadden ze de lasten en belastingen en zitpenningen weggenomen dan was alles veel goedkoper, de oorzaak aanpakken, dat nooit,
  • Kristof Van Impe

    6 jaar geleden
    Dat was duidelijk van in het begin, een goede kosten/baten analyse kan helpen.Weet ge hoeveel hamburgers moet verkopen om aan 25000€ startgeld te komen, zo'n 15000.Dus uw eerste 15.000 hamburgers verkoopt ge gratis voor het stad. Beter rekenen en tellen op voorhand.
  • Herman Hermans

    6 jaar geleden
    Gent laat ik links liggen! Gentse feesten is niet meer veilig ook, ieder jaar een dode!