De Lijn wil zijn aanbod aan digitale vervoersbewijzen dit jaar nog verder uitbreiden. Na de sms-tickets en m-tickets voor één rit en de digitale tienrittenkaart m-card, zitten er nog digitale dagpassen en een digitaal ticket voor evenementen in de pijplijn.
Volledig scherm
De Lijn wil zijn aanbod aan digitale vervoersbewijzen dit jaar nog verder uitbreiden. Na de sms-tickets en m-tickets voor één rit en de digitale tienrittenkaart m-card, zitten er nog digitale dagpassen en een digitaal ticket voor evenementen in de pijplijn. © BELGAONTHESPOT

De Lijn plant digitale versie van alle vervoerbewijzen

De Lijn wil zijn aanbod aan digitale vervoersbewijzen dit jaar nog verder uitbreiden. Na de sms-tickets en m-tickets voor één rit en de digitale tienrittenkaart m-card, zitten er nog digitale dagpassen en een digitaal ticket voor evenementen in de pijplijn. Dat meldt de Vlaamse vervoersmaatschappij in een persbericht.

7 reacties

  • emiel Clarijs

    6 jaar geleden
    Zorg eerst dat de service naar de klant op punt staat, en pak dan uit met vernieuwingen, eerst meer en vooral propere trams en bussen.
  • FRANK WILLEMS

    6 jaar geleden
    Zdat ze liever digitaal op tijd zijn
  • Tom De Bondt

    6 jaar geleden
    De papieren kaart is goedkoper en je mag er langer mee rijden per rit (een uur met de digitale kaart, rit uitrijden met de papieren)
  • dirk clemeur

    6 jaar geleden
    Gaat er nog meer zwart gereden worden, geen nood de belastingbetaler past het verlies wel bij! Wie neemt deze firma nog serieus.
  • rudi Dido

    6 jaar geleden
    Kunnen ouderen nog mee ???