© Photonews

Papa van Meghan Markle zal dan toch op het huwelijk aanwezig zijn

Na de vele berichten van de misnoegde halfbroer van Meghan Markle in de pers, meldt Entertainment Tonight dat zowel de vader als de moeder van Meghan Markle op het huwelijk met prins Harry aanwezig zullen zijn.

elvh

Hoewel er eerder sprake was dat Thomas Markle sr., de vader van Meghan, niet aanwezig zou zijn op de plechtigheid, schrijft Entertainment Tonight nu dat Meghan haar ja-woord geeft in het bijzijn van haar beide ouders.

De laatste weken verschenen heel wat negatieve berichten over het 'huwelijk van het jaar' in de pers. Meghans halfzus en halfbroer waren er niet over te spreken dat ze geen uitnodiging gekregen hadden voor de ceremonie. Vooral Thomas Markle Jr, de misnoegde broer van Meghan kon het niet nalaten om nog maar eens flink uit te halen naar zijn bekende zus.

Ondanks de protesten van Thomas Jr., lijkt vader Thomas nu toch van de partij te zijn op het huwelijk. Ook al is hij al jaren gescheiden van Meghans moeder Doria Rogland, zowel de vader als moeder van Meghan Markle zullen samen aanwezig zijn op 19 mei, schrijft Entertainment Tonight.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer