© Google Street View

Dieven betrapt die gestolen rugzak in hun rugzak hadden zitten

Het team gauwdiefstallen van de Antwerpse politie heeft donderdag twee dieven van 42 en 46 op heterdaad betrapt in de Van Wesenbekestraat. In hun rugzak hadden ze een gestolen rugzak zitten.

dvd

De inspecteurs in burger merkten de twee verdachten op ter hoogte van een fastfoodrestaurant in de Keyserlei. Eén van de verdachten stond buiten op de uitkijk terwijl de andere met een lege rugzak de zaak binnenliep. Even later liep het duo verder naar een broodjeszaak op de Van Wesenbekestraat waar ze op dezelfde manier te werk gingen.

De dief die de zaak was binnengegaan, liep met zijn gevulde rugzak in de handen weg richting het premetrostation Astrid, onmiddellijk gevolgd door zijn kompaan. Net toen ze de metro opstapten, konden ze worden gearresteerd door de inspecteurs.

Op het moment dat de deuren van de metro sloten, lieten de verdachten hun rugzak vallen. Er werd contact genomen met de controlekamer van De Lijn en zo werd de rugzak even later teruggevonden.

“In de rugzak van de verdachten bevond zich een tweede, gestolen, rugzak”, aldus de Antwerpse politie. “Die kon herenigd worden met de eigenaar. De twee verdachten werden meegenomen naar het politiekantoor op de Noorderlaan voor verhoor.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER