Photonews
Volledig scherm
© Photonews

Frisse duik in zee? Enkel strandredders in Blankenberge

Het is opnieuw een zonnig weekend, met temperaturen die oplopen tot 24 graden. Het mooie weer lokt veel Belgen naar de kust. De NMBS legt daarom extra treinen in. Wie zich aan een frisse duik in zee wil wagen, trekt het beste naar Blankenberge, de enige kustplaats waar er al redders staan.

6 reacties

  • Angelo Cabooter

    6 jaar geleden
    Naar Oostende rijden er telkens 3 treinen per uur, kan dat ook niet gedaan worden voor Knokke en Blankenberge?????
  • Jeroen Deschrijver

    6 jaar geleden
    Steven, ik denk eerder dat er moet gedacht worden, als je toch gaat zwemmen als het verboden is en je geraakt in de problemen, trek dan ook maar je plan. Als je niet kan luisteren, geen redders, geen nh90, geen reddingsboot, geen onnodige kosten. Beter?
  • jeffrey gelders

    6 jaar geleden
    Ik blijf liever in't binnenland, een stuk warmer dan aan de zee en niet continue in die wind plus het zeewater is nog eens ijskoud (liever aan mijn zwembad met ne frisse cocktail :-) )
  • Steven van Sas

    6 jaar geleden
    Verboden in zee te zwemmen. Volgende stap is inkom vragen om op het strand te mogen of zo
  • Ronald Boudewijns

    6 jaar geleden
    in “Blankenberge” is het waarschijnlijk “warmer”? is het omdat daar “strandredders” zijn? is het daarom soms verboden om ergens anders te zwemmen in zee dan in daar om toeristen te trekken? flauwe kul , regeltjes , verbodjes..... vroeger deden we dat ook en was er geen sprake van “reddertjes” en werd er overal gezwommen.......