© Photonews

Pippa Middleton is slachtoffer van hacking, duizenden privéfoto's gestolen

Pippa Middleton (33), de wereldberoemde zus van Kate, is het slachtoffer geworden van hacking. Naar verluidt zouden er van haar computer zo'n 3.000 foto's gestolen zijn, waaronder heel wat privékiekjes van de koninklijke familie en haar kleine neefje George en nichtje Charlotte. De afbeeldingen werden al voor verkoop aangeboden.

flb

Na beroemdheden als Jennifer Lawrence en Kate Upton, is Pippa Middelton het slachtoffer geworden van een hacker. De man in kwestie zou om en bij de 3.000 foto's uit haar iCloud gestolen hebben en die nu voor bijna 60.000 euro te koop aanbieden. Volgens de Britse tabloidkrant The Sun gaat het onder andere om foto's van Pippa die een trouwjuk past, naaktfoto's van haar verloofde James Matthews, privéfoto's van zus Kate en de kinderen George en Charlotte en foto's van op feestjes.

De anonieme verkopen die zichzelf 'mas' noemt, zou de foto's nu in de komende 48 uur zo snel mogelijk aan de hoogste bieder kwijt willen. Hij heeft daarmee vooral de Amerikaanse markt op het oog, want daar zijn de privacyregels minder strikt. Scotland Yard (het hoofdbureau van de Londense politie) heeft inmiddels ook al bevestigd een onderzoek gestart te zijn.

.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer