BELGA
Volledig scherm
© BELGA

FT België 5/05: Club Brugge moet het nog even zonder Limbombe stellen - Vanden Stock moet bemiddelen

FT BelgiëHoelang ligt de middenvelder van jouw favoriete ploeg in de lappenmand? Een speler die een schorsing moet uitzitten voor een belangrijke wedstrijd? Al het grote en minder grote nieuws over de binnenlandse voetbalclubs lees je in onze dagelijkse rubriek Football Talk België.

8 reacties

  • dirk govaerts

    6 jaar geleden
    contract is contract en als Coucke vind dat hij fouten heeft gemaakt zal de rechter hem gelijk of ongelijk geven .Wat beide heren echter vergeten is dat het huis rsca op deze manier meer imago schade oploopt dan dat de pers kan schrijven . Tuurlijk interesseert het HvH niet meer . Echter zn geldzucht hypothekeert zn verder loopbaan wel .
  • Marc Ledure

    6 jaar geleden
    Paul Van den Bruel !!! Limbombe zit wel in de selectie hè.
  • ivan van de velde

    6 jaar geleden
    vanholsbeeck is op tijd aan de kant gezet want de verliescijfers werden maar erger en erger. Maar met zijn contract daar zal hij wel zen uiterste best voor gedaan hebben. Daar zal hij wel voor gezorgd hebben. De man die meerdere clubs richting ondergaan geduwd heeft...
  • Gerrit gasthuis

    6 jaar geleden
    Van Holsbeeck heeft al genoeg geprutst met de transfers, opvallend dat hij welkom is bij AA Gent dat de voorbije jaren ook geld door deuren en vensters heeft naar buiten gegooid
  • Paul Van den Bruel

    6 jaar geleden
    Jammer dat Limbombe niet kan spelen. Waarom wordt hij in de selectie opgenomen als hij zeker niet speelt. Hebben ze geen andere keuze misschien.? Go Bruges.