Photo News.
Volledig scherm
Photo News.

Trucker herinnert zich niets van dodelijk ongeval in Kortenberg, rijbewijs tijdelijk ingetrokken

De chauffeur van de vrachtwagen, die vrijdagochtend op de Leuvensesteenweg in Kortenberg een zwaar ongeval veroorzaakte waarbij een meisje van twee om het leven kwam, heeft volgens de Leuvense parketwoordvoerder Sarah Callewaert tijdens het politieverhoor verklaard dat hij zich niets meer herinnert van het gebeuren zelf. "In de huidige stand van het onderzoek is het meest aannemelijk dat hij onwel geworden is", aldus Callewaert.

86 reacties

  • marie-claire de bosscher

    6 jaar geleden
    niet wel geworden ? kan, maar dan mag hij nooit meer rijden hé ! vind het simpel om zich niks te herinneren, is makkelijkste weg.
  • Kristel Janssens

    6 jaar geleden
    Hoe en wat er ook gebeurt is , ik veroordeel de chauffeur niet tot de waarheid op tafel ligt. Het enige waar ik aan denk zijn de ouders en familie van de kleine meisje dat nog een hele leve voor zich had uit het leven van haar ouders weggenomen is. Beste mama papa en familieleden ik wens Julie heel veel sterkte en liefde en warmte toe.Denk eraan dat ze nu bij de engeltje is.
  • mike vanginderen

    6 jaar geleden
    Remsporen met ABS?
  • Jan Van Overveldt

    6 jaar geleden
    Er wordt hier nogal wat onzin verkocht. Eéntje verkondigd "zelf" dat hij een epileptische aanval achter het stuur had. Een ander dat het mogelijk een zware diabeticus was. Dat zijn 2 ziektes waarbij je nooit nog mag rijden. En dat van die pacemaker, dat éénieder boven een bepaalde leeftijd MOET laten inplanten, juist ja....
  • Gerrit Goossens

    6 jaar geleden
    Akkoord dat je een zware vrachtwagen niet in een oogwenk kan stoppen. Maar... ik ken die plaats heel goed, rij er soms voorbij, aan 50km/u, de maximumsnelheid. Ik haal me het traject van de vrachtwagen goed voor de geest, en ik kan me niet inbeelden hoe die dat kan aanrichten als hij echt niet sneller dan 50 ging. Misschien is het toch mogelijk, maar eerst zoveel auto's rammen, die de snelheid verlagen en dan nog met zo een geweld dat bankkantoor in vliegen, ik snap het niet.