Daklozen deze winter in Etterbeek.
Volledig scherm
Daklozen deze winter in Etterbeek. © Baert Marc

In heel Europa stijgt het aantal daklozen, ook ons land doet het bar slecht

In heel Europa is het aantal daklozen gestegen. Zo blijkt uit een recent rapport van de Europese daklozenorganisatie Feantsa. Alleen Finland en Noorwegen leggen positieve cijfers voor. Ons land doet het bar slecht.

30 reacties

  • Jo Bosman

    6 jaar geleden
    Dat verbaast mij niets als ik zie hoe dat diegene die de daklozen moeten helpen werken. Hun eigenbelang gaat voor dat van de doelgroep. Voeg daarbij nog eens de onzinnige regeltjes die ze deze mensen willen opleggen en je krijgt nog meer daklozen.
  • Fredien Vandervekens

    6 jaar geleden
    Heel grappige poging van "correcte vaststellers". Het aantal daklozen in Europa is enorm gestegen ! Goed dat het "lachdag" is vandaag, dus we "mogen". (S) links baart een nieuwe benoeming voor de "goudzoekers", het worden nu "daklozen". Volgende deuntje aub ? (S) liiinks ?
  • Roger Van Acker

    6 jaar geleden
    Doe zo verder, hier in Belgie is er meer te doen, voor de vreemdelingen dan voor ONS eigen volk.Daar komt zeker nog REVOLUTIE van.
  • Eida Lam

    6 jaar geleden
    Verbazingwekkend is dat niet, meer dan de helft van de culturele import heeft hier niets te zoeken en een kwart is analfabeet. Maar ze blijven ze wel importeren naar visie van het socialisme, gewoon iedereen even arm maken, dat is gelijkheid volgens sossen.
  • Peter Janssen

    6 jaar geleden
    Wacht nog even tot nva herverkozen wordt,bdw waarschuwt nu al dat SZ er helemaal aan zal gaan en dan zul je pas een massa daklozen zien bijkomen: enkel van eigen volk natuurlijk, hé bart!!!Goed nadenken in het kieshokje want deze belofte zullen ze wel houden!