Mexicaanse studenten protesteren op 24 april in Mexico City tegen het geweld in hun land naar aanleiding van de moord op drie filmstudenten van de universiteit van Guadalajara. 
De studenten werden ontvoerd, gefolterd en uiteindelijk op gruwelijke wijze vermoord.
Volledig scherm
Mexicaanse studenten protesteren op 24 april in Mexico City tegen het geweld in hun land naar aanleiding van de moord op drie filmstudenten van de universiteit van Guadalajara. De studenten werden ontvoerd, gefolterd en uiteindelijk op gruwelijke wijze vermoord. © AFP

Mexicaanse politie vindt busje vol lijken

In het zuiden van Mexico heeft de politie zaterdag negen lijken gevonden in een verlaten bestelwagen. Het gaat om negen van de elf mannen die donderdag in de plaats Tixtla, in de deelstaat Guerrero, werden ontvoerd, zo meldde het openbaar ministerie.

3 reacties

  • Jean Paul Peelis

    6 jaar geleden
    Met satelieten zijn papavervelden makkelijk te vinden. Een sproeivliegtuig met verdelgingsmiddelen is de volgende stap. De winsten zullen dalen. De handel houdt op. Maar dat gebeurt niet. Waarschijnlijk eten vooraanstaanden mee aan de tafel van de drugbazen. Deze laatste zorgen er dan ook voor dat politieke tegenstanders worden geneutraliseerd. De ene hand wast de andere.
  • Niko Dehondt

    6 jaar geleden
    Mexico , rap ne muur rond zetten zou ik zo denken
  • Lucas Verbist

    6 jaar geleden
    maak alle drugs legaal, verkoop het aan dumping prijzen en dit geweld stopt binnen de maand.