AFP
Volledig scherm
© AFP

Revalidatie van Sir Alex Ferguson verloopt positief na hersenbloeding: "Hij kan al praten met familie en vrienden"

Buitenlands voetbalSir Alex Ferguson werd afgelopen weekend in ernstige toestand naar het ziekenhuis gebracht. De legendarische manager van Manchester United, 76, werd met spoed geopereerd nadat hij een hersenbloeding had gekregen. Die ingreep verliep succesvol. Ondertussen blijkt dat Ferguson aan de beterhand is. 

7 reacties

  • Marlies Schoefs

    6 jaar geleden
    @jozef fijn om te horen.@fergusson spoedig herstel
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Wat een onzin "meebieden". Alsof dat helpt om iemand van de andere kant te weerhouden of om beter te maken. Operaties daarintegen kunnen wel functioneel blijken.
  • Leo Mariën

    6 jaar geleden
    Gelukkig zijn er nog mensen die het geluk deels in hun werk vinden, voor velen is het een dagelijks verplicht nummer en dat is jammer. Hopelijk komt alles nog goed, spoedig herstel gewenst!
  • paul lemmens

    6 jaar geleden
    zullen er niet veel zijn want fans weten niet meer hoe ze moeten bidden
  • Jozef Eys

    6 jaar geleden
    Hopelijk heeft hij evenveel geluk als ik toen ik dit 3 jaren geleden ook heb voorgehad. Via mijn lies 3 "stands" in de rechterhelft van mijn hersenen. Na bijna 4 weken op I.C.U. en zes maanden revalideren kon ik opnieuw deeltijds gaan werken. Ondertussen gaat alles weer goed. Succes ermee Sir Ferguson en dat je weer "de oude" mag worden..