RV
Volledig scherm
© RV

Guardiola blijft twijfelen aan "een van de besten ooit"

Premier League“We zullen zien”, zegt Pep Guardiola. Manchester City gaat volgend seizoen normaal gezien door met Vincent Kompany. De aanvoerder heeft nog een contract tot 2019, met optie op een extra jaar, maar de club ondernam nog geen enkele poging dat open te breken.

24 reacties

  • Rob de Rooij

    6 jaar geleden
    In Nederland kunnen supporters over en weer reageren als hersenlozen als het over Ajax en Feyenoord gaat. In België is het hetzelfde over Anderlecht en Club Brugge. Maar wanneer Nederland naar een groot toernooi ging, stonden wij als één man achter Oranje. Dat vermogen missen jullie Belgen.
  • Danny Stoffel

    6 jaar geleden
    Sam Leon heb jij hem wel al eens zien spelen ? Hij maakt niet veel overtredingen en is de beste verdediger die belgie ooit heefthehad... Hij is nog altijd een van de beste in de wereld als hij fit is.
  • Eddy Utens

    6 jaar geleden
    Er zijn een paar Belgen die respect verdienen, ėėn van hen zeker Vincent, maar die dik betaalde janetten zullen rap terug zijn van Rusland
  • Eric Hood

    6 jaar geleden
    En we zijn wereldkampioen...
  • Mark Marken

    6 jaar geleden
    Hahaha, één van de besten ooit. Mag er in de PL al een stuk of twintig voor laten gaan. En laten we het maar helemaal niet hebben over wat we op internationaal vlak van deze blaaskaak hebben mogen aanschouwen. Nul komma niks....