Facebook/Dusk 2 Dawn Cafe
Volledig scherm
© Facebook/Dusk 2 Dawn Cafe

Café doet online oproep om eigenaar van mama's laatste brief aan kinderen te vinden

Een Australisch café is op zoek naar de rechtmatige eigenaar van een wellicht heel waardevolle brief. Op de gele envelop staan drie voornamen, en de boodschap “Enkel openmaken na mijn heengaan, mama”. Volgens getuigen werd de brief per ongeluk achtergelaten door een vrouw met een baby en een oudere dame.

0 reacties

  1. “Ze zag geen andere oplossing”: Ann (74) overvalt bank om online oplichters te betalen

    “Ze zag geen andere oplossing”: Ann (74) overvalt bank om online oplichters te betalen

    In de Amerikaanse staat Ohio is een 74-jarige vrouw aangehouden voor het overvallen van een bank. Ann Marry wandelde het gebouw binnen en hield de werknemers aan de balie onder schot. Na de overval keerde ze meteen terug naar haar huis in de stad Hamilton, waar niet veel later de politie al aan de deur stond. “De vrouw heeft nog nooit iets gestolen, maar nu was ze wanhopig op zoek naar geld,” vertelt sergeant Brandon McCroskey. “Ze moest naar eigen zeggen geld geven aan een online oplichter en ze zag geen andere oplossing.” Marry blijft in de cel tot ze voor de rechter moet verschijnen.
  2. Andy (12) pleegde zelfmoord na zware pesterijen van klasgenoten. Zijn moeder deelt nu bikkelharde foto om schuldigen te confronteren met hun daden
    Pesterijen

    Andy (12) pleegde zelfmoord na zware pesterijen van klasgeno­ten. Zijn moeder deelt nu bikkelhar­de foto om schuldigen te confronte­ren met hun daden

    Een twaalfjarige jongen heeft in Southaven (Mississippi) zelfmoord gepleegd na maandenlange pesterijen van zijn klasgenoten. Naar verluidt noemden ze Andy Leach constant "dik, lelijk en waardeloos". Ook zijn biseksuele voorkeur zou in slechte aarde gevallen zijn. Moeder Cheryl Hudson wil nu scherpe actie ondernemen tegen 'dat soort ettertjes'. Om de schuldigen te confronteren met hun daden deelde ze zelfs een bikkelharde foto van haar zoon in zijn doodskist. "Dit mag niet geruisloos passeren. Nooit mag een ouder nog de pijn voelen die wij nu voelen. Ik ben aan een kruistocht begonnen waar het einde nog lang niet van in zicht is."