Wim Opbrouck.
Volledig scherm
Wim Opbrouck. © VRT/Johan Jacobs

Wim Opbrouck: "Ik lieg hier al jaren over"

Zondagochtend was Wim Opbrouck te gast bij Christel Van Dyck in de Rotonde. Daar deed de acteur een verrassende onthulling. Zo liegt hij al jaren over zijn leeftijd. "Ik zeg nooit mijn echte leeftijd, ik weet ook niet waarom."

11 reacties

  • Sabine Van de Kerkhove

    6 jaar geleden
    Wat is er mis met uw leeftijd te zeggen ?? Ge zijt gij er niet jonger of ouder mee toch?? Liever hem zeggen dan dat ze er een slag naar slaan dan staat ge daar schoon met een te hoge leeftijd geschat. En sommige kun je jennen als je ze een goei aantal jaren teveel geeft, dan zijn ze in hun g.t gebeten.
  • chris Ceulemans

    6 jaar geleden
    ..ziet er 69 uit!
  • Chris Devlaeminck

    6 jaar geleden
    Ik fier nooit mijn verjaardag. Ik zou niet weten waarom. Voor mij is dit een dag zoals een ander. Al een paar keer is die dag gepasseerd zonder dat ik er me bewust van was.
  • Sonja Van Brabander

    6 jaar geleden
    Aangezien hij discalculie heeft is voor zo iemand ook moeilijk om zijn leeftijd te kunnen aflezen op zijn identiteitskaart.Hij slaat de cijfers door elkaar.Hoe kunnen sommigen zich toch aanstellen.
  • Marc Schotsmans

    6 jaar geleden
    geboren op 29/07/1969, te Gent Opbrouck Wim. Hij is dus 5 maanden jonger dan hij laat uitschijnen en is niet te Bavikhove maar te Gent geboren. Dit staat in de oprichtingsakte ven "De Acteursgilde" verschenen in het staatsblad in 2012.