Inzet: burgemeester Dirk Claes.
Volledig scherm
Inzet: burgemeester Dirk Claes. © Vertommen/Sven Ponsaerts

"Rock Werchter blijft definitief in Werchter", zegt burgemeester tijdens opening Festival Park Werchter

Op de festivalweide van Werchter is het Festival Park officieel ingehuldigd. Op kosten van de grondeigenaar bvba Werchter Park werd de circa 24 ha grote festivalsite, waar Rock Werchter, TW Classic en Werchter Boutique plaatsvinden, omgedoopt tot een landschapspark dat buiten de festivalmaanden mei-juli vrij toegankelijk is voor het publiek.

13 reacties

  • Roland Peeters

    6 jaar geleden
    Weer een " bos"meer op de kaart al staan ze zoals soldatenmet twee op een rij,de groene kiezers zijn weeral blij.De overlast van lawaai,vandalisme,vuil,nemen we er maar bij,want geld is het belangrijkste
  • Raoul Rouma

    6 jaar geleden
    En, moeten we nu blij zijn! Dat er daar sommige beter van worden mijnheer de burgemeester geloof ik als geen ander. Na de rook perikelen zal uw café deze alternatieven best kunnen gebruiken. De baten voor sommige en de miserie voor een ander. Geld het slijk van de gemeenschap!
  • Gerard Braeckmans

    6 jaar geleden
    Als de Schuur zegt dat het blijft dan blijft het. En de burgemeester knikt dat hij akkoord is.
  • Zjos Peeters

    6 jaar geleden
    De centen rollen binnen en de burgemeester sust de bewoners... De nostalgie is nog ver te zoeken in het centrum van het dorpje.Daarentegen woont de burgemeester zelf in Wezemaal, ver genoeg van het grote lawaai.
  • luc verriest

    6 jaar geleden
    Zolang Wouter Vandenhaute zich niet inkoopt in het bedrijf, zullen ze in Werchter kunnen blijven. Zo niet wordt het de hoogste bieder.