PHN
Volledig scherm
© PHN

Kate Ryan, Sylver en Lasgo trappen Belgisch dance-feestje af in Madrid

Zaterdag werd in Madrid de aftrap gegeven van 'Love The Tuenties', een vijfdelige tour waarbij maar liefst 9 Belgische dance-acts de komende maanden het podium zullen delen. De openingsavond was een schot in de roos.

0 reacties

  1. Politieke boodschappen tijdens het Songfestival zijn eigenlijk verboden, maar organisatie slaagt er niet in ze tegen te houden
    Muziek

    Politieke boodschap­pen tijdens het Songfesti­val zijn eigenlijk verboden, maar organisa­tie slaagt er niet in ze tegen te houden

    De Zweedse zanger Eric Saade (33) maakte dinsdagavond tijdens de eerste halve finale van het Eurovisiesongfestival een politiek statement, door een arafatsjaal om z'n pols te binden. De Australische inzending bracht een didgeridoo-muzikant mee met een verborgen boodschap. En ook de Ierse inzending, Bambie Thug (31), wilde steun betuigen aan de slachtoffers in de Gazastrook, maar werd teruggefloten door de organisatie. Die verbiedt namelijk alle politieke statements, al wordt dat verbod niet altijd succesvol nageleefd.
  2. Onze reporter op ‘concert van de eeuw’ in Parijs, samen met Vlaamse Swifties: “Wel slikken als er 1.600 euro van je bankrekening gaat”
    PREMIUM
    Reportage
    3

    Onze reporter op ‘concert van de eeuw’ in Parijs, samen met Vlaamse Swifties: “Wel slikken als er 1.600 euro van je bankreke­ning gaat”

    Taylor Swift is zowat de grootste popster van de planeet en dat heeft onze reporter Esther De Leebeeck geweten. Als fan – ‘Swiftie’ in het jargon – was ze dan ook extatisch om de Europese aftrap van haar ‘Eras Tour’ mee te maken in Parijs gisteravond. En met haar vele andere Vlaamse Swifties. “Al jaren heb ik een Taylor Swift-spaarrekening”, vertelt mama Femke (27) uit Niel. Wat maakt Swift anders dan alle anderen? En hoe was het concert waar de halve wereld wil bij zijn nu écht?