Raoul Hedebouw (Archiefbeeld).
Volledig scherm
Raoul Hedebouw (Archiefbeeld). © Photo News

PVDA wil wel regeren, maar ziet niet met wie: "Al 30 jaar linkse partijen die rechts regeren"

De PVDA wil wel in een regering stappen, maar ziet niet goed met wie ze een regering kan vormen. Dat zei PVDA-woordvoerder en kamerlid Raoul Hedebouw zondag op RTL-TVi.

58 reacties

  • Conny Van den Bosch

    6 jaar geleden
    Als ik hier sommige commentaren lees denk ik aan een land waar iedereen elke dag netjes op een rij loopt en de grote leider groet alvorens te gaan werken voor een hongerloon. Studentjes die niet meer mogen kiezen wat ze willen studeren, nee, de grote vader beslist of je wel slim genoeg bent. En als je niet luistert verdwijn je in de goelag. Word wakker, ook het communisme heeft gefaald.
  • Roeland Van de Wal

    6 jaar geleden
    Ja hoor laat die gasten mee regeren.Krijgen we binnenkort een standbeeld van Marx op de Groenplaats.....
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    De indoctrinatie van het neoliberale gedachtegoed is diep doorgedrongen. De s.pa is zijn paarse periode nooit helemaal te boven gekomen. En groen sloeg in het verleden ook soms appelblauwzeergroen uit. Bij zo ver dat bijna iedereen het nu als normaal aanvaardt dat je zou leven om te werken en je beoordeelt wordt als mens op je economisch rendement. Dus los van elke ideologie of politieke stellingname heeft hij gelijk.
  • CARINE COEL

    6 jaar geleden
    Als je steeds blijft stemmen op partijen die de rijken verrijken de armen maar minder geven en respectloos zijn naar de werkmens dan zullen het vooral die laatste zijn die de rekeningen blijven betalen ,en een pesioen krijgen waar ze geen dokter,ziekenhuis,huur laat staan een vakantie kunnen mee betalen Met dank aan al die partijen die zich verrijken op de kap van hard werkende Belgen Gelukkig hebben we een alternatief
  • Zjos Peeters

    6 jaar geleden
    Dat ze hun partijtje dan opheffen, kost ons alleen maar geld. Herman Cohen, MAAR 30%???? Noem eens een partij die nog maar in de buurt komt? Of denk je misschien dat alle anderen gaan samen klitten? Voetjes op de grond en realist blijven he!