Archiefbeeld.
Volledig scherm
Archiefbeeld. © Photo News

Twee jongens van 12 en 15 op klaarlichte dag neergeschoten in Londen

Twee jongens van 12 en 15 jaar zijn vandaag neergeschoten in Londen, waar de laatste tijd aanzienlijk meer moorden en gewelddadige incidenten plaatsvinden. Het jongste incident gebeurde op klaarlichte dag in Harrow, in het noordwesten van de Britse hoofdstad.

21 reacties

  • Christine Laevers

    6 jaar geleden
    Ik schreef het al eerder in een andere reactie : een rare vorm van maatschappelijke gezinsplanning. Hier op het Franse platteland leven permanent vele oude Engelsen, Belgen, Nederlanders vredig met de Fransen. Er zijn geen taboe-onderwerpen. Velen (en ik in de eerste plaats) zijn de agressieve sfeer in eigen land ontvlucht. Ik heb zeer bewust ook een uitvalsbasis geschapen voor mijn kinderen en de komende kleinkinderen. Hier gaat het nog. Voor hoelang, weet ik niet.
  • johanneke li

    6 jaar geleden
    @Detlef, klopt als een bus; door politiekers die niet meer voor idealen strijden maar enkel voor eigen gewin! de leugens zijn niet meer te tellen...
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    In de stad en de samenleving die als voorbeeld dient voor Bart De Wever.
  • rene vreys

    6 jaar geleden
    Die hier in Belgie zitten stuur ze direkt over het water , dan kunnen ze mee doen daar .
  • josh tree

    6 jaar geleden
    hmmm neergeschoten door burgers die een wapen zouden moeten kunnen dragen volgens trump, nou ja hadden ze ook een wapen gehad, konden ze terugschieten en nog een paar andere omstanders neerhalen en met wat geluk een paar nog jongere kinderen!