Toon Royackers
Volledig scherm
© Toon Royackers

Vrouw met twee kinderen op achterbank botst op drie Vespa's: man uit Balen overleden, bestuurster blaast positief

In Heusden-Zolder is rond 18u30 vanavond een dodelijk ongeval gebeurd. Een wagen reed in op drie Vespa's. De autobestuurster kwam uit de andere richting en miste een scherpe bocht, de vrouw was onder invloed. Een veertiger uit Balen, die met de laatste brommer reed, is overleden.

100 reacties

  • Albert Hessens

    6 jaar geleden
    @Hubert Wouters belachelijk gewoon, ... Je laat je kind blazen en je bent vertrokken ... @Joris Van Meirvenne inderdaad Bij goed weer zijn ze er weer, ... de auto surfers, .... raampjes open, zonnebril op, nog's kijken op de gsm, wat sightseeing, lekker muziekje, extra onderuit gezakt, lekker zonnetje maar op het verkeer letten doen ze niet ...
  • Angela Kern

    6 jaar geleden
    Drank en rijden gaan niet samen ! Maar er zijn genoeg “chauffeurs” die nuchter ook niet kunnen rijden ! Laat staan als ze dan dronken achter het stuur kruipen !
  • Chris Devlaeminck

    6 jaar geleden
    Gedronken of niet gedronken, iemand op die manier aanrijden en doden is een misdaad. Telefoneren, make-up controleren, eten, drinken, babbelen, met de GPS bezig zijn,..oorzaken genoeg waardoor sommigen iemand aanrijden en doden.
  • Hubert Wouters

    6 jaar geleden
    Verplicht een alcoholslot op elke wagen plaatsen. Dat kan al in de autofabriek. Dus standaard op elke auto.
  • Werner Gielis

    6 jaar geleden
    drinken van alcohol en rijden gaat NOOIT samen !!!