Adele viert haar verjaardag in stijl.
Volledig scherm
Adele viert haar verjaardag in stijl. © Instagram

Speciaal: Adele viert haar verjaardag in 'Titanic'-stijl

CelebritiesAdele werd zaterdag dertig en dat heeft de zangeres niet ongemerkt voorbij laten gaan. Ze deelde zondag op Instagram enkele beelden van haar feestje, dat 'Titanic' als thema had.

0 reacties

  1. INTERVIEW. Koen & Nono Wauters: “Nono is 17 en wil vooral gáán, maar het is erg fijn om te zien dat hij ook empathisch is”
    1

    INTERVIEW. Koen & Nono Wauters: “Nono is 17 en wil vooral gáán, maar het is erg fijn om te zien dat hij ook empathisch is”

    Drie maanden lang werkten 68 kinderen van het Kinderrevalidatiecentrum (KRC) UZ Gent aan de nieuwe versie van ‘En dans’ van Clouseau. Ze hebben één ding gemeen: ze timmeren aan de weg terug, nadat hun gewone leventje drastisch veranderde door een verkeersongeval, een hersentumor, brandwonden of een amputatie. De making of van de videoclip mondde uit in de documentaire ‘Mijn andere lichaam’ en is uitermate ontroerend. Wij spraken met Koen (56) en Nono (17) Wauters, peters van het revalidatiecentrum.
  2. KIJK. Kanye West-fan belandt plots in de VIP-ruimte naast Bianca Censori en flirt erop los
    Celebrities

    KIJK. Kanye West-fan belandt plots in de VIP-ruim­te naast Bianca Censori en flirt erop los

    Afis Husnain beleefde de avond van zijn leven tijdens het Rolling Loud-festival in Los Angeles. De jongeman belandde plots in het vip-gedeelte van het festival tijdens het optreden van Kanye ‘Ye’ West. Hij mocht van de show genieten aan de zijde van Bianca Censori, Wests vrouw. Afis liet de kans niet liggen om met Censori te flirten. “Blijkbaar vallen naakte vrouwen wel uit de lucht”, zong hij toen Bianca hem passeerde. Er verscheen meteen een lach op haar gezicht aangezien het een verwijzing is naar het nummer ‘Back to Me’ van Kanye West.