epa - youtube - discogs
Volledig scherm
© epa - youtube - discogs

QUIZ: Wat weet jij nog over de Belgische inzendingen op het Eurovisiesongfestival?

Als het aan de bookmakers en de internationale pers ligt, mogen we op beide oren slapen. Sennek ofte Laura Groeseneken, stoot vlot door naar de finale en maakt zelfs grote kans om het Eurovisiesongfestival in Lissabon te winnen. Wat weet jij nog allemaal over de Belgische inzendingen door de jaren heen?

1 reactie

  • oswald billiet

    6 jaar geleden
    Met onze Heimatmusik uit Vlaanderen zijn wij nooit ver geraakt. De spelletjes met de volkskeuze en VRT- specialisten bewezen dat ten volle. Een dergelijke songkeuze moet je overlaten aan DJ's en platenboeren. Die weten wat hoort en hoe het moet.
  1. KIJK. Taylor Swift-gekte in Los Angeles  nadat pop-up bibliotheek verschijnt: honderden fans wachten urenlang in de rij
    Celebrities

    KIJK. Taylor Swift-gek­te in Los Angeles nadat pop-up biblio­theek verschijnt: honderden fans wachten urenlang in de rij

    In het winkelcentrum ‘The Grove’ in Los Angeles staat plots een pop-up bibliotheek. Die bevat hints over ‘The Tortured Poets Department’, het nieuwe album van popster Taylor Swift (34). Swifties staan urenlang in de rij om de pop-up van dichtbij te kunnen bewonderen. Sommige fans stonden zelfs al vanaf 5 uur ‘s ochtends aan te schuiven, terwijl de pop-up pas om 10 uur zijn deuren opende. De release van Taylors nieuwe album is gepland op 19 april. De zangeres bracht nog geen enkel nummer uit op voorhand, wat de nieuwsgierigheid van de fans alleen maar aanwakkert.
  2. KIJK. Joost Klein en Mustii laten volle AFAS Live meezingen tijdens ‘Eurovision In Concert’
    Muziek

    KIJK. Joost Klein en Mustii laten volle AFAS Live meezingen tijdens ‘Eurovision In Concert’

    Een kleine maand voor het Eurovisiesongfestival van start gaat in Zweden, kregen fans al een voorproefje van verschillende kandidaten. Topfavorieten zoals Zwitserland, Kroatië en Italië waren aanwezig in AFAS Live in Amsterdam om te tonen wat ze in hun mars hebben. De mannen van de Lage Landen mochten ook niet ontbreken. De Brusselse Mustii liet de volle zaal meezingen met ‘Before The Party Is Over’ en Joost Klein bouwde een feestje met ‘Europapa’.