unsplash
Volledig scherm
© unsplash

"Hij liet de hele tijd scheten": de gênantste reviews die achtergelaten werden op een datingapp

Op date gaan loopt jammer genoeg niet altijd van een leien dakje, hij kan er anders uitzien dan je verwacht had, zij kan een glas wijn over je schoot hebben gemorst na 10 minuten. We zijn mensen en we maken fouten. Alleen worden die soms open en bloot met de wereld gedeeld. Dating app Once vraagt vrouwen na afloop van een date een recensie te schrijven. Kijk en geniet mee. 

3 reacties

  • Derek Beuckelaers

    6 jaar geleden
    Iemand die een samenvatting van een date op het social netwerk schrijft is niet echt het type waar ik verder zou mee willen gaan. En hoe zit het met hun rapport want daar zijn ze niet mee bezig. Enkel de andere heeft tekortkomingen.
  • Edmond Dillien

    6 jaar geleden
    Ergens snap ik niet dat wij vroeger allemaal een lief gevonden hebben, niemand van mijn vrienden of vriendinnen had zelfs een telefoon thuis, wij wel omdat vader zelfstandige was, dus als wij contact wilden dan moesten wij er naartoe wandelen en voor de rest was er een park of speelplein waar iedereen van 7 tot tegen de 18 jaar wel samenkwam en de weekends, en dat was't, he!
  • Ramon Simon

    6 jaar geleden
    Punt 7 is vrouwelijke dwaasheid. Zodanig veel make-up zodat je er anders uitziet, dat is uzelf en andere bedriegen. Ik begrijp niet eens hoe je een vriendin kunt hebben die enkel knap is met make-up. Daarom blijf weg van vrouwen met veel make-up, zo schrik je u nooit een bult achterna.