iStock
Volledig scherm
© iStock

Genkenaar misbruikt internetdate in rendez-voushotel

ZedendelictenEen 21-jarige Genkenaar is veroordeeld tot een gevangenisstraf van veertien maanden voor de brutale aanranding van een meisje die hij via een datingsite had leren kennen. De helft ervan is met uitstel. De man moest vorige maand voor de Tongerse strafrechter verschijnen en ontkende toen alles.

5 reacties

  • Lutgard Crombez

    6 jaar geleden
    't Zal wel geen echte Genkenaar van origine zijn maar dat mag men alleen maar denken, die houden hun handen af van hun eigen meisjes omdat ze maagd moeten blijven tot aan hun huwelijk.
  • Rony De Sutter

    6 jaar geleden
    Moest het nu de dochter van een rechter zijn, ja.....(cf. de loodzware straffen indertijd voor de ontvoerders - uiteraard niet goed te praten - van 'Anthonieke DC.', een telg uit een zeer machtige rijke familieclan.... Klassejustitie, altijd bestaan, punt uit).
  • Guido Swerts

    6 jaar geleden
    Justitie is in zulke criminele zaken gewoon één grote grap!
  • Jonathan Wouters

    6 jaar geleden
    7 maanden cel voor het misbruiken van een meisje? 7 maanden? Is dat wat onze vrouwen en dochters waard zijn voor de kraaien van justitie? Niet bij mij. Nooit bij mij. Levenslang krijgt die van mij. Dan zal ik wel 2 jaar gaan zitten.
  • benny vandersanden

    6 jaar geleden
    14 maanden cel de helft nog eens met uitstel maar omdat het geen 36 maanden zijn hoeft hij die andere 7 maanden ook niet naar de cel. Dat is de ziekelijke grap die justitie heet