.
Volledig scherm
. © rv

Hoe moet het nu verder met Lierse? Terwijl er gewerkt wordt aan fusie met Lyra, overweegt Samy om toch nog bondsschulden op zich te nemen

Belgisch voetbalDe kans dat Lierse volgend jaar nog profvoetbal speelt, is quasi onbestaande. Het Belgisch Arbitragehof voor de Sport (BAS) spreekt zich donderdag uit over Lierses onvolledig licentiedossier. "We bereiden ons voor op een doorstart in de amateurreeksen", aldus CEO Jan Van Elst.

8 reacties

  • bob jansens

    6 jaar geleden
    Lierse zou beter fusioneren met Racing Mechelen...
  • bob jansens

    6 jaar geleden
    idd raymond van der craen, Lierse en Lyra zijn in het verleden al eens gefusioneerd. Een fusie met Lierse ligt voor de Lyra-supporters zeer moeilijk en heeft bovendien geen enkele meerwaarde voor Lyra.
  • Luc Grootjans

    6 jaar geleden
    Laat Lierse dan maar samenwerken met Stadsgenoot Lyra en een doorstart nemen!!
  • august van houtven

    6 jaar geleden
    van houtven august Voor een club die op sterven na dood is stellen de lierse supporters nog vrij hoge eisen. Ik stel voor: laat ze de geel zwarte kleuren en hun lisp houden dan kunnen ze volgend jaar derbys spelen tegen emblem en mass enhoven.
  • rudy verlinden

    6 jaar geleden
    Aan de reactie van bestuur lierse af te leiden...mij lijken die aalglad te zijn ...geen geel zwart hart duidellijk maar kil zakelijk...weg ermee