© Photo News

Tanja Dexters breekt met haar 19 jaar jongere vriend: “Een relatie is niet elke dag urenlang bellen als pubers”

Het is over en uit tussen Tanja Dexters (41) en haar jonge liefde G. S. (22). Na een romance van net geen halfjaar zetten ze een punt achter hun relatie. “Hij is te kinderachtig voor mij”, reageert Tanja in een interview met Dag Allemaal. “Hij gaf me een heel verstikkend gevoel.”

mrra

Het leeftijdsverschil tussen de twee was één van de grote boosdoeners. “Bijna 19 jaar overbrug je niet zomaar. Ik ben ook geen twintig meer, hé, een relatie is voor mij niet elke dag uren bellen als verliefde pubers. Vroeger vond ik dat ook leuk, maar heb ik een kind (Valentina (7) met haar ex-partner Miguel, red.) en een job. En die komen nog steeds op de eerste plaats”, vertelt de voormalige Miss België aan Dag Allemaal.

Het is niet de eerste keer dat Dexters een relatie heeft met een veel jongere man, ze verloor haar hart ook al aan de Italiaanse Ignazio Moser (25). Nu wil ze toch liever een man met meer maturiteit. “Het lijkt me wel beter dat ik een man zoek die een leven achter de rug heeft in plaats van een heel leven voor zich. Een combinatie van Miguel en G. lijkt me ideaal.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER